Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nervózně očekávanou kompletní sestavu adeptek, které se letos utkají o titul Miss BumBum, tedy majitelky nejkrásnějšího pozadí pro rok 2017, odtajnili brazilští pořadatelé této soutěže.

Všech patnáct soutěžících se nyní potkalo na focení s tématikou „Brazílie - země fotbalu“. Obvyklé bikiny tak zcela výjimečně vyměnily za dresy národních týmů globálních fotbalových tahounů Anglie, Austrálie, Německa a Brazílie.

V letošním, zřejmě předposledním ročníku, pořadatelé této show vůbec poprvé v historii jejího konání zakázali pokračovat jedné ze zástupkyň 27 brazilských států. Jednalo se o jednonohou Rubiu Machado. Protože se však v této sezóně rozhodli zpřísnit i některá další kritéria, o titul se nemůže poprat ani další, tentokrát ale předpokládaná favoritka, které se přezdívá brazilská Kim Kardashian. Pro Marianu Soares se paradoxně staly přítěží rozměry její chlouby. Zákaz dostala, protože se nevešla objemem pasu do nově předepsaného limitu 107 centimetrů.

On-line hlasování začíná v srpnu a zúží počet soutěžících na konečných 15 kandidátek. Ty pak o titul zabojují ve velkém finále v Sao Paulu v listopadu. Zde si prohlédněte první pětici pyšných žen, které se přihlásily, neboť jsou přesvědčeny, že právě jejich prdelka je tou nejlepší v Brazílii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám