Hlavní obsah
Článek

Karolína Plíšková (32) se po svém obrovském úspěchu na Roland Garros, kde se probojovala až do semifinále, na skok objevila v Praze. Organizovala charitativní tenisový turnaj, jehož výtěžek poputuje onkologicky nemocným dětem.

"Karolína založila svoji nadaci. První vlaštovkou je tento turnaj, díky kterému poputuje 200 tisíc korun onkologii v Motole. Šek z jejích rukou převzal Prof. MUDr. Jan Starý, přednosta dětské hematologie a onkologie v motolské nemocnici, " řekl Super.cz přítel Plíškové a zároveň její manažer Michal Hrdlička.

"Nadace se nebude soustředit na konkrétní obor. Karolína bude pokaždé vybírat, kam peníze poputují, kde cítí, že jsou potřeba," dodal Hrdlička, který turnaj moderoval a zároveň si po boku Karolína zahrál dva exhibiční zápasy.

Do ruky dostala tenisovou raketu také jeho dcera Linda. "Linduška je sportovně založená. Ten sportovní talent je tam cítit, tak uvidíme, který sport jí bude blízký. Samozřejmě na tenis by lepší učitelku mít nemohla," dodal s úsměvem Hrdlička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám