Hlavní obsah
Článek

Lukáš Langmajer, bratr slavnějšího Jiřího, kterého můžete znát z filmu Bobule, riskuje své zdraví. Během natáčení pokračování legendárního seriálu Sanitka totiž odmítl během náročné scény zástup profesionálního kaskadéra a málem to špatně dopadlo.

Mladý Langmajer ve čtvrtek odpoledne v klánovickém lese natáčel scénu, během které musel jet na motorce po lese. Ale jelikož před natáčením v životě na motorce neseděl a postava, kterou ztvárňoval, měla být zkušeným motorkářem, Langmajer musel předstírat, že se na motorce cítí stejně jako kovboj v sedle.

„Jezdím na skútru, ale to není, jako jezdit na motorce. Navíc slalomy mezi stromy nejsou moc příjemné. A abych vypadal jako profík, musím na motorce stát, o to je to obtížnější,“ svěřil se Super.cz Langmajer, který si několikrát během natáčení pěkně natloukl.

O to nebezpečnější to bylo, že na sobě neměl herec žádné chrániče a na zádech nesl velký batoh. „Hraju fotografa, který je vždycky u zajímavých případů dřív, než sanitka. Jsem investigativní reportér,“ prozradil Lukáš, kterému se ale naštěstí jeho odvaha vyplatila a nic se mu nestalo.

Reklama

Další články

Načítám