Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco většina národa bude lenošit u moře, české hvězdy muzikálů v čele s Jiřím Langmajerem (57), jeho láskou Adélou Gondíkovou (50), Leonou Machálkovou (56) a mnoha dalšími tvářemi budou mít finanční žně!

Do Prahy se totiž vrací pro velký úspěch muzikál Mamma Mia!, který tu bořil rekordy a po němž je velká poptávka. Herci a zpěváci obou pohlaví tak místo utrácení na dovolené budou vydělávat.

Půjde o dvaatřicet představení od 13. července do 13. srpna, jen místo se mění: do „Kongresáku“ už diváci nepojedou, účinkující je budou čekat v klimatizovaném divadle Hybernia. I tak ale nebude chybět kompletní a originální scéna a obsazení, na které byli zvyklí.

„Moc se těšíme na letošní prázdniny. Poptávka po vstupenkách je opět velmi slušná a my máme radost, že lidi Mamma Mia! mají rádi a chodí na představení dokonce opakovaně,“ uvedl producent české verze muzikálu Fawad Nadri.

Novinkou budou anglické titulky kvůli turistům, kteří si lupeny (dříve se jich mimochodem za dva roky hraní prodalo čtvrt miliónu) také houfně kupují.

Reklama

Další články

Načítám