Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Horlivý kritik protikuřáckého zákona Aleš Brichta (64) musel v týdnu pod kudlu. Nikomu ale nevysvětlil, proč. Jednooký zpěvák, který je v posledních letech známý hlavně svými negativními postoji vůči uprchlíkům z válkou zmítaných zemí, má podle některých spekulací potíže kvůli dlouholetému kouření.

„Zítra nastupuju do nemocnice na operační zákrok. Snad to dobře dopadne a budu brzy v pohodě, ale jsem z toho nervózní,“ napsal si na sociální síť Brichta 6. června.

V sobotu pak jeho manželka uvedla, že se zákrok rozhodně netýkal potíží s okem, s nímž byl na operaci hned po Novém roce kvůli šedému zákalu.

„Operace byla plánovaná, nespojena s dřívějšími problémy se zrakem. Byla úspěšná a nedošlo k žádným komplikacím. Pokud se Aleš rozhodne prozradit další informace o svém zdravotním stavu, tak to učiní,“ napsala Joanna.

V rozporu s jejím vyjádřením o plánované operaci je ale prohlášení jeho zastupující agentury ohledně účasti na 23. Casanovských slavnostech konajících se v pátek a sobotu, na nichž měl Aleš vystoupit a na poslední chvíli se prý omluvil.

„Bohužel jsme nuceni zrušit plánované vystoupení v Duchcově, neboť zpěvák Aleš Brichta musí nečekaně v dalších dnech podstoupit menší lékařský zákrok, který si ale vyžádá minimálně čtrnáctidenní rekonvalescenci bez možnosti koncertování,“ uvedla agentura.

A co má údajně ve skutečnosti stát za umělcovou operací?

„Bohužel ho dohnalo jeho neustálé kouření, takže mu operovali cévy,“ cituje Aha! svůj údajný zdroj.

Je vůbec zázrakem, že Alešův bohémský život se patrně na jeho zdravotním stavu jinak výrazněji nepodepsal. Pokud to ovšem není jinak. Existují totiž i zdroje, které tvrdí, že na tom Brichta není úplně nejlíp, jejich tvrzení však momentálně nejde jak ověřit a je proto nutné vnímat je s velkou rezervou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám