Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme vás již informovali, vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) se rozhodla zbavit koule u nohy a už není ředitelkou Divadla Radka Brzobohatého, které před třinácti lety na popud zesnulého manžela zakládala. Nově nad scénou bdí žena, kterou znají lidé jako televizní tvář známé loterie!

Divadlo totiž převzala Romana Goščíková, partnerka režiséra Karla Janáka. Tu mohou už nějakou chvíli lidé vídat v televizi jako průvodkyni losování loterie s šedesátiletou historií.

„Paní Hana regorová (71) hledala nějakého následníka, který divadlo převezme. Zachováme jeho jméno a budeme ctít památku pana Radka Brzobohatého,“ uvedla pro Nedělní Aha! Goščíková.

Dosavadní personál má ale strach. Vystudovaná herečka totiž s přítelem léta provozuje vlastní Divadlo Různých Jmen, pro nějž pracují jeho vlastní zvukaři a technici. Někteří zaměstnanci Divadla Radka Brzobohatého se proto bojí, aby neskončili na dlažbě.

„Všechny nás prodej zaskočil. Nevíme, co s námi bude dál. Paní Gregorová říká, že se ještě budou dohrávat nastudovaná představení, ale co pak?“ zoufá si zdroj z divadla.

Všichni nyní jen doufají, že divadlo bude dělat dál čest jménu charismatického herce a že nedopadne nijak špatně!

Reklama

Další články

Načítám