Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diletanti! Neschopové! Takových označení se dočkali lidé kolem Joža Ráže kvůli zpackanému koncertu skupiny Elán. Ten se měl konat ve slovenském Martině v místním amfiteátru. Jenže na poslední chvíli, přestože na něj lidé cestovali i stovky kilometrů, ho pořadatelé raději zrušili.

Amfiteátr má kapacitu téměř deset tisíc lidí a před začátkem byl beznadějně vyprodaný. Avšak fanoušci se nakonec Elánu nedočkali. „Pódium mělo narušenou statiku,“ oznámili organizátoři.

Diváci, z nichž někteří cestovali na koncert až 200 kilometrů, tak odjížděli zklamáni. „Je mi to líto. Na koncert jsem se moc těšil,“ řekl televizi TA3 jeden z fanoušků. „Jsou to diletanti. Mohou se stydět,“ uvedl další naštvaný divák.

Pódium stavělo od středy téměř sto lidí. „Tři hodiny před koncertem konstrukce nevydržela nápor technického zařízení a téměř se zřítila. Organizátoři proto koncert zrušili,“ uvedla televize.

„Chyba nebyla na straně promotéra, ani hudební skupiny Elán. Je to vyšší moc, kterou nemůžeme ovlivnit,“ snažil se ospravedlnit situaci manažer skupiny Michal Čimera.

„Pokud by se špatná statika pódia projevila až v průběhu koncertu, mohlo to mít fatální důsledky,“ upozornil stavitel koncertních pódií Branislav Kučerík. Další plánované koncerty Elánu se uskuteční na náhradním pódiu a zrušené vystoupení bylo přeložené na záři.

Tak snad budou mít fanoušci kapely se svými oblíbenci tak dlouho trpělivost a nebudou houfně vracet lístky!

Související témata:
Amfiteátr

Reklama

Další články

Načítám