Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde je Pamela? Kde je Carmen? Kde jsou další oplácané prsatice, které se proháněly v devadesátých letech v červených plavkách po australských plážích a zachraňovaly diváky před utonutím a žraloky, zatímco ti byli rozvaleni v pohodlných křeslech jejich od obrazovek modře blikajících obýváků? Kde jsou dnes ty statečné ženy s ňadry č. 4 a více, když se na scéně objeví ta jedna jediná, další hvězda kdysi populárního seriálu?

Americké herečce a bývalé Playboy modelce Donně D'Errico je čtyřicet devět let. Dobře se na ní podívejte a teď si spolu zopakujme - Donně D'Errico je neuvěřitelných čtyřicet devět let! To znamená, že jí za chvíli bude padesát. Chápete to?

Tahle čím starší, tím hezčí kráska zřejmě musela podepsat smlouvu s ďáblem. Jinak přeci není možné, aby strčila do kapsy o dvacet, třicet let mladší kolegyně. A v těchto dnech Donna opět dokázala, že ona jde záhadným kouzlem všem navzdory proti proudu času, když se vyrazila na večírek v Los Angeles v těchto odvážných šatech. Chirurgovi, který ji vymodeloval takový sympatický hrudník, udělala tu nejlepší reklamu, jakou mohla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám