Hlavní obsah
Článek

Někdo mu nepokrytě fandí, jinému je z něj šoufl. Ale ať někdo chce, nebo ne, z nedávno propuštěného dvojnásobného vraha Jiřího Kajínka je obrovská celebrita. Nehne se, aniž by rozdal několik podpisů, všichni se s ním chtějí fotit a přátelit. Do svých osidel ho teď lapila i známá česká barbína, která ho svlékla i z pověstného zeleného tílka a ohákla ho růžově!

O tom, že se na Jiřím možná snaží přiživit česká bloggerka Dominika Myslivcová (29), jsme vás již informovali. Nyní se ukazuje, že zelené tílko, v kterém se vyfotila, bylo přímo trestance.

„Byl to dárek od Jiřího Kajínka. Mnozí z vás by to tílko chtěli mít doma, tak jsem se rozhodla, že ho vydražím a výtěžek věnuji dětskému onkologickému centru,“ vyhlásila na své sociální síti Dominika, která ale fanoušky dostala hlavně uveřejněním fotky muže, které měl ještě nedávno jisté doživotí.

„Aby Jirka za svým nátělníčkem nesmutnil, koupila jsem mu toto růžové. Musíte uznat, že mu sluší jako hrom,“ dodala Dominika. Tak snad se jedná o reálné setkání a ne o fotomontáž!

To jsme zvědaví, komu bude Kajínek ještě dělat cvičenou opičku. U Myslivcové aspoň musíme chválit, že má bohulibé úmysly!

Reklama

Další články

Načítám