Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) je po krátkém románku s fotbalistou Ondřejem Vaňkem zase sama. Se sportovcem působícím v Rusku chodila tři měsíce.

"Viděli jsme se hrozně málo, on žije v Rusku, já v Praze, v klidu jsme si sedli a řekli jsme si, že zůstaneme přátelé. Vztah na dálku není to, co bych teď chtěla," řekla Super.cz Nikol, které za poslední rok ztroskotala už druhá láska. Začátkem roku se rozešla s Jakubem Horou, se kterým žila více jak čtyři roky.

Švantnerová se chce nyní především soustředit na kariéru a ráda by i vycestovala do zahraničí. "To je určitě na pořadu dne, myslím, že mám nejvyšší čas. Je mi 24 let, netoužím po kariéře supermodelky, na to už je pozdě, ale určitě bych se do zahraničí, kde jsem jako modelka působila od šestnácti let, ráda vrátila," vysvětlila na kapitánské párty na lodi kotvící na pražské Náplavce, kam dorazila s bratrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám