Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Probudí se do zaručeně růžového rána ve své růžové posteli a odskočí si umýt obličej růžovým mýdlem do koupelny, kde je všechno růžové včetně toaletního papíru, zasedne ke snídani s růžovým čajovým servisem a nakrmí z růžové psí misky šťávou z červené řepy na růžovo obarvenou fenku Kisses.

Vítejte u Kitten Kay Sery (52) z Hollywoodu v Kalifornii, která poslední tři desetiletí žije v absolutně růžovém světě, který každodenně dotváří a vylepšuje. „Nošení něčeho jiného než růžové není nic pro mě. Můj život se stal růžovým a musím přiznat, že je to úleva. Kdo se chce obtěžovat koordinací všech těch barev? A pro mě je růžová posilující,“ říká Kitten a dodává: „Jsem hrdým plameňákem ve světě holubů!“

Pro její vášeň, která už jí podle vlastních slov stála kolem 35 miliónů korun, ji někdo považuje za podivína, někdo jí fandí. Ve světě má díky sociálním sítím silnou fanouškovskou základnu a mnoho lidí jí každý den něco růžového pošle. „Žiji v Hollywoodu a dabuji. Také jsem zpěvačka, zrovna nahrávám album. A objevuji se i ve filmech,“ vypočítává Kitten své výdělečné aktivity. Ve skutečnosti se ovšem prosadila spíše jako spisovatelka, když vydala knihu pro děti. „Je o mém psovi, slečně Kisses, která prožívá dobrodružství,“ vysvětluje.

A jak to má Kitten s muži? „Muži, kteří přicházejí ke mně do bytu, jsou vždy šokováni mojí vášní pro růžovou. Jediný případ, kdy mi ten člověk neřekl, že není překvapen, mě naprosto ohromil,“ vzpomíná. „Jenže pak jsem ho při večeři požádala, aby mi řekl, co si myslí o mém bytě a z něj vypadlo, že je barvoslepý a vidí jen šedou. To mě zabolelo! Oč vše byl ochuzen,“ směje se.

Reklama

Další články

Načítám