Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Křečové žíly, metličky kolem kotníku a místo nohou konve… Právě takové trápení zažila paní Magda, která i v horkých dnech nosila dlouhé kalhoty, jimiž maskovala, co se dalo. Teplé dny pro ni představovaly nejhorší chvilky jejího života. Zatímco všichni oblékli kraťasy a sukně, ona odmítala opustit zázemí svého bytu, kde propadala hlubokým depresím!

A bylo tady zase léto a s ním spojené tropické počasí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni byli někde venku. I já si neskonale přála vyrazit k vodě, ale při představě svých odhalených končetin se mi tlačily slzy do očí. Když jsem si navíc vzpomněla, jaké nohy jsem mívala, než jsem otěhotněla, musela jsem si zaběhnout pro další kapesník. Jelikož jsem se před rokem rozvedla, byla jsem svobodná matka jak vyšitá – ubrečená a v depresích. Jednoho krásného dne mi můj pětiletý syn sdělil, že jsem sobecká, když s ním nejdu k vodě, a rozplakal se také. Věděla jsem, že takhle to dál nepůjde. Nebude kvůli mně trpět vlastní dítě! Okamžitě jsem vyrazila do lékárny pro radu, co mi pomůže na ty „zatracené křečáky“. Mazání pro nohy bez křečových žil se slevou 20 % při zadání kódu PRO6.

Neuvěřitelné se stalo skutečností!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poctivě jsem podle doporučení lékárnice používala Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe, i když s valným výsledkem jsem nepočítala. Ale stal se zázrak! Metličky se totiž po krátké době během pravidelného mazání začaly postupně vytrácet a celkově nohy působily lehčeji. Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe je totiž gel s unikátním složením, díky němuž pronikají účinné složky snáz ke kapilárním cévám a žilám a podporují jejich pružnost, pevnost a průchodnost. Bylo to k neuvěření, ale já po dlouhé době šla koupit zase kraťasy. Světe, div se, padly jako ulité! Kupte Priessnitz Mazání z řady Žíly a cévy De Luxe se slevou 20 % při zadání kódu PR06.

Když už, tak už…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se říká: Když se daří, tak se daří! V euforické radosti, že se všechno zase vrací do normálu, jsem se rozhodla udělat další krok. Vždycky jsem byla totiž majitelka velkých a výrazných očí, které každého muže dostaly na lopatky. Stačilo zamrkat a bylo vymalováno. Jak tohoto efektu za nemoderními obroučkami dosáhnout, jsem opravdu nevěděla, a proto jsem se rozhodla pořídit si čočky. Obrovským zklamáním pro mě ovšem bylo, že mi při jejich používání strašně vysychaly oči. Rozhodla jsem se opět navštívit lékárnu. Tentokrát jsem si odnášela kvalitní oční kapky Ocutein sensitive z prémiové řady Da Vinci Academia.

Opět zrak jako rys

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S jednou kapkou přišlo doslova moře pohody. Slogan opravdu nelhal. Dneska už kapky nedám z ruky, jsou totiž skvělé i při únavě a podráždění očí. Jejich složení zajistí 100% úlevu. S novým zrakem jsem se rozkoukala i v jiných směrech. Doma se už rozhodně neschovávám a veškerý volný čas trávíme s dětmi venku. Je pravda, že rodinka se nám za posledního půl roku trošku rozrostla, protože jsem potkala rozvedeného kamaráda, který má dvě děti. Slovo dalo slovo a nyní trávíme krásné chvilky společně. Nakupte jakékoliv balení výrobku z řady Ocutein Da Vinci v hodnotě 300,- a neplaťte za poštovné.

Další články

Načítám