Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již sedm desítek let platí, že na konci května rozehrává Hollywood vysokou hru se svými áčkovými hvězdami na jihu Francie. Letos tomu nebylo jinak a na filmový festival v Cannes se sjely ty největší filmové hvězdy z celého světa.

Troufáme si říct, že nikde jinde na světě splývavé dlouhé večerní róby nevynikají tak skvěle jako na Azurovém pobřeží právě při této světové události.

Asi nejvíce pozornosti letos sebrala mladičká americká herečka Elle Fanning, která uchvacovala v šatech bez ramínek od Vivienne Westwood, několika modelech od Prady, květinové róbě Dior, nebo zdobném modelu Gucci.

V našem výběru v galerii najdete ale také čínskou hvězdu Fan Bingbing, u které jsem zvyklí, že v Cannes každý rok rozehrává složitou hru s haute couture modely. Tentokrát ale kupodivu překvapila jednoduchostí.

Sečteno a podtrženo, hvězdy jako Nicole Kidman v baletkovské róbě od Diora nebo Marion Cotillard, jež našla svůj styl v Armani Privé, prostě musíte vidět!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám