Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve třiadvacetiletá herečka Marie Kružíková se zařadila ke kolegyním, které se rozhodly, že není důvod mateřství odkládat, a čeká miminko. Těší se na něj s partnerem, o osmadvacet let starším režisérem Filipem Renčem (58). S tím se poznala během natáčení filmu Lída Baarová.

Marie je teprve v prvním trimestru, takže na ní těhotenství ještě není vidět. Díky tomu si mohla dovolit spolu s kamarádkami Nikol Kouklovou a Radkou Pavlovčinovou (35) nafotit sérii odvážných fotografií, na nichž krásky částečně odhalily svá těla.

Fotila se speciální kolekce letních účesů. „Jaro a příchod léta je pro mě v podstatě začátek všeho krásného. Probouzí se příroda, láska a nastává několikaměsíční duševní oáza,“ míní Nikol Kouklová.

Za fotoaparát se postavila původem vietnamská fotografka Angelina Le, která tvoří s Kouklovou tandem již několik let, a jejich produkce můžete vidět především na blogu Femme Armeria. Na svém kontě mají spolupráce nejenom s předními českými designéry, ale také například charitativní kalendář pro Nadaci Slunce.

„Po delší době jsme se rozhodly jít do něčeho trošku jiného. Fotit tento beauty editorial byla poměrně výzva, jelikož se jedná o čistou formu prezentace kolekce bez jakékoliv podružné pomoci ve formě lokace či stylingu. Důraz je tedy kladen především na detaily a myslím si, že holky perfektně vystihly charaktery jednotlivých looků, které obohatily o svou osobitost,“ uzavírá talentovaná fotografka.

Reklama

Další články

Načítám