Hlavní obsah
Článek

Když koncem loňského roku Nico Rosberg (31) oznámil konec kariéry, byl to pro fanoušky šok. Jezdec mimo jiné usoudil, že rodina si zaslouží mnohem více času, než kolik jí během náročných sezon mohl věnovat, a skvěle rozjeté kariéře dal sbohem. Sen stát se mistrem světa v F1 se mu ostatně splnil, a energii tak nyní může věnovat svým nejbližším. „Jsme šťastní a prožíváme krásné období,“ řekl Rosberg v nedávném rozhovoru.

Rodinných příslušníků bude zanedlouho o jednoho víc, Rosbergova dvaatřicetiletá manželka Vivian Sibold už má nepřehlédnutelné těhotenské bříško, jež obzvlášť vyniklo v bikinách na pláži na ostrově Formentera, jejich oblíbené destinaci. „Mít dvě děti bude vzrušující a jsem rád, že budu moci Vivian pomáhat,“ uvedl bývalý pilot F1.

Příběh Rosberga a jeho ženy se vymyká příběhům bohatých sportovců a modelek. Znali se už jako děti, jejich rodiny se přátelily, a jako partneři se dali dohromady už v roce 2003. Se svatbou si dali na čas, proběhla o 11 let později. Dcerka Alaia se narodila před dvěma roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám