Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Voříšková (34) se nedávno nabarvila částečně narůžovo. K šokující změně image nedošlo z jejího rozmaru, ale kvůli natáčení nového komediálního seriálu Dabing Street.

Světlo světa teď spatřily první snímky z natáčení, kde byste sympatickou herečku na první pohled vůbec nepoznali. Tvůrci seriálu se na ní totiž pořádně vyřádili a udělali z Voříškové nefalšovanou rockovou zpěvačku.

"Hraji Ladu, rockovou zpěvačku původní, ryze dámské kapely Pichny, nynější kapely Holotropní dýchání. Lada je sestrou Karla (Hynek Čermák), pracuje v dabingovém studiu Zero. Rozhodně nejchytřejší postava seriálu Dabing Street,“ řekla o své postavě nadšená Voříšková, jež je především ráda, že se jí naskytla možnost hrát s herci Dejvického divadla.

Seriál ostatně vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou Petr Zelenka pro zmíněné divadlo napsal. „Pracovat s týmem Melíšková, Čermák, Neužil je sen, zvláště pod vedením kapitána Zelenky,“ dodala Voříšková.

Stejní herci se objevili i v seriálu Čtvrtá hvězda, jehož úspěch může Dabing Street napodobit.

Příběh se točí kolem malého dabingového studia Zero a začíná smrtí jeho majitele. Manželka majitele, zneuznaná herečka Eva (Klára Melíšková), studio zdědí a její ambicí je přetvořit jej v úspěšný a respektovaný podnik, což je pro ni zároveň způsob, jak si tak trochu vyrovnat účty s osudem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám