Hlavní obsah
Článek

Proslulý a největší párty stan na MFF v Karlových Varech, tradičně umístěný v samém centru dění v sousedství Hotelu Thermal, bude letos zase o něco zajímavější než roky minulé. Jestli se dočkáme nějaké opilecké eskapády, jakou loni předvedl Michal Hrdlička (35), je zatím ve hvězdách, každopádně si přijdou na své nejen milovníci alkoholu, ale i zajímavých artefaktů.

Návštěvníky totiž kromě drinků a hudby čeká atraktivní Kokosová galerie, v níž vystaví pětice známých osobností svá umělecká díla. Pouhý jeden měsíc před festivalem obdržel každý z nich zásilku plnou kokosů, malovacích potřeb a - jak jinak - lahve kokosové vodky. Jejich úkolem bude z těchto věcí vytvořit dílo podle vlastního vkusu a nápadu. Fantazii se meze nekladou.

"Sama bych tenhle úkol nezvládla,“ říká hvězda muzikálu Ples upírů, který bude mít o prázdninách pauzu, takže má času dost, Michaela Gemrotová (38). Ta si na pomoc přizvala svého bratrance, akademického malíře Jana Gemrota. Do práce už se pustili i Ivana Chýlková (60), Zdeněk Fencl nebo Hana Holišová (43).

Reklama

Další články

Načítám