Hlavní obsah
Článek

Hvězda novácké Ordinace v růžové zahradě Jan Šťastný (58) prozradil, proč uspořádal se svou dnes již manželkou Bárou (25) jen tajnou svatbu se svědky. Herec si totiž postěžoval, že na velkou veselku neměl dostatek financí.

„Pěkně mě naštvalo, že se to takhle provalilo, protože jsme své blízké nechtěli ranit. Chtěli jsme je po narození Ondráška rovnou pozvat na tu veselku za rok, při níž bychom s nimi oslavili naši lásku a vynahradili jim to. Teď totiž nemáme na organizaci svatby podle našich představ čas ani finance,“ sdělil deníku Aha! Šťastný, který podle svých slov všechny peníze dal do rekonstrukce nového bytu.

„Předěláváme nový byt kousek od toho stávajícího, aby se to stihlo do porodu, a maličký tak přišel na svět do hotového. I já na tom dělám holýma rukama. Stojí mě to každou volnou chvíli,“ dodal Šťastný, který prozradil, jak přísně utajovaná svatba proběhla.

„Bylo to rychlé, formální, ale moc hezké. Chtěli jsme, aby se syn narodil do legitimního vztahu a vše bylo, jak má být. Ani jsme si nevyměnili prstýnky. Ale koupili jsme si narychlo kožené náramky. Nemáme ani svatební fotky, neřešili jsme je,“ ukončil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám