Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Kateřinou Mátlovou, potažmo Kate Matl (44), se v Česku v poslední době moc nepotkáváme. Sexy blondýna má většinu pracovních aktivit v Německu, kde právě ukončila turné s DJ Bobem, které mělo 31 zastávek.

"Bylo k 25. výročí jeho kariéry, bylo to fenomenální a měli jsme vyprodané skoro všechny haly, což je neskutečné. Já jsem jela své turné od března a pak rovnou naskočila k němu, což byly dva měsíce," vysvětlila svoji absenci na české scéně Kate, která s DJ Bobem spolupracuje třetím rokem.

"První turné jsem si moc neužila, ale tohle druhé bylo skvělé. A pokračovat s ním budu dál, protože jsme podepsali smlouvu na různé samostatné koncerty, na listopad je tam i O2 aréna v Praze. Před třemi lety už jsme tam koncertovali i společně s Michalem Davidem, ale tenhle koncet bude jenom náš," zve zpěvačka.

Katka už si chce vedle práce udělat i nějaký čas na soukromý život, rýsuje se jí i nový vztah, o kterém zatím nechce moc prozrazovat. "Teď se ale potřebuju hlavně pár dní prospat, protože jsem dost unavená. Ale těším se i na svoji další práci, čeká mě Mnichov a nahrávací studia, musím na sobě pracovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám