Hlavní obsah
Článek

Lucie Kovaříková, druhá nejstarší dcera Karla Gotta (†80), zraje do krásy. Devětadvacetiletá blondýnka nemohla chybět na zahájení výstavy Gott My Life. Dorazila s manželem Janem a starším synem Vojtou. Mladší syn Honzík kvůli nemoci zůstal doma.

Lucie se ve společnosti objevila po hodně dlouhé době. "Na párty moc často nechodíme. Jsem v práci nebo s dětmi doma. Ale když je hezká příležitost, proč ne. Rádi se na taťku podíváme," řekla Super.cz Lucie. "Jsem s dětmi ráda, manžel mi ve všem pomáhá, takže spokojenost," usmívá se Kovaříková, která pracuje jako prodavačka ve velké firmě na Václavském náměstí. "Baví mě to, jsem moc spokojená," daří se jí i po pracovní stránce.

Také pro Lucii byly poslední dva roky, kdy její otec bojoval s vážnými zdravotními problémy, velmi náročné. "Věděla jsem o všem, navštěvovali jsme se, jsme pořád v kontaktu, stále si voláme. Hodně ho podporujeme. Hlavně, aby byl zdravý," modlí se Lucie.

"Prožívala jsem to hodně, myslela jsem ale pozitivně, věřila jsem tomu, že to všechno dobře dopadne. Teď je to paráda, vtipkuje, bere vše s nadhledem, lidi i my ho podporujeme, je to skvělý," dodala dcera Karla Gotta na výstavě.

Proč nepřijela nejstarší Gottova dcera Dominika, nechtěla rozebírat. "Není tady, víc bych to nekomentovala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám