Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma roky skončila ve V.I.P zprávách na Primě, aby mohla být oporou svému manželovi, zpěvákovi Karlu Gottovi. Ivana Gottová (48) se stáhla ze světel šoubyznysu a od té doby nedala jediný rozhovor. Pro Super.cz nyní udělala výjimku. Po boku Karla zářila na zahájení výstavy Gott My Life.

"Jsem nadšená. Vím, kolik je za tím práce. Jakou s tím pan Fuxa s týmem měl dřinu. Byla jsem šťastná, že i manžel měl novou náplň, hodně tím žil, přispíval svými nápady. Všechno z Bertramky nám odvezli, všechny ceny. Doma nám zůstaly holé zdi a na pár měsíců máme prázdné police, nic nám tam nezůstalo," usmívá se Gottová.

Ivana prozradila, že jí moderování ani televize nechybí. Návrat neplánuje. "Pět let v televizi stačilo, už jsem měla novou vizi, co chci dělat, a jsem takto spokojená," říká Gottová, která je manželkou a matkou svých dcer na plný úvazek. Za sebou má nejtěžší dva roky v životě, kdy Gott bojoval s nemocí. "Musím přiznat, že lehké období to rozhodně nebylo. Jsem ráda, že je zdravý, a že se vrací zpátky téměř v plné formě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám