Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Mrázová představila svůj nový videoklip Heartbreaker, tedy Lamač srdcí. Písničku napsala v devatenácti, kdy jí jeden bývalý přítel zlomil srdce. To už má ale zase vcelku. Při křtu nám svěřila, že je už půl roku zamilovaná. Jejím vyvoleným je muzikant Adam Vychodil, bubeník z kapely její kolegyně Lenny.

Zpěvačka je spokojená ve svém osobním i pracovním životě. Chystá se do Ameriky, kde bude skládat další písně a bude vystupovat v New Yorku a v Nashvillu. "Na to se strašně těším, ale momentálně tvořím ve studiu i české skladby, záleží mi tom, abych měla i české písničky," řekla Super.cz.

Její partner ji na křest podpořit nepřišel. "Bohužel tady není, protože je v Itálii s Lenny, tak se moc omlouvá a mám pozdravit každého, kdo se na něj zeptá. Určitě se neschováváme, jsme spolu všude, když to čas dovolí," vysvětlila Elis, která je časově vytížená stejně jako její partner, ale protože spolu už bydlí, mají šanci se vidět častěji, než kdyby spolu jenom chodili.

Elis přestala tolik řešit svoji postavu, za to bezpochyby může i její nový partner, vedle kterého zkrásněla a zeštíhlela. "Chodím na páse a také se snažím lépe oblékat, abych vyzvedla klady a potlačila zápory, abych své vnady podpořila a ne znetvořila. Snažím se, abych vypadala hezky," smála se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám