Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro půl roku dokázala zpěvačka Daniela Langoská vystupující pod uměleckým jménem Dannie tajit svoji svatbu s přítelem Albertem Samourou. Ani část jejich rodin o tom nevěděla, než se před pár dny objevil na sociální síti jejich svatební snímek.

"Chtěli jsme být svoji, zní to hrozně přivlastňovacím způsobem, ale jinak se v našem vztahu vůbec nic nezměnilo. Jsme stejně šťastní jako předtím. Už jsme o tom přemýšleli a mluvili rok a Albert zjišťoval nejvhodnější data, než jsme podle numerologie vybrali to nejlepší," řekla Super.cz.

Velká romantická žádost o ruku neproběhla. "Mně přijde, že to máme romantické tak nějak průběžně. Došlo k tomu přirozeně, Albert řekl, že se mnou chce mít děti a řekli jsme si, že spolu chceme být," svěřila.

Ani prstýnky nemají obyčejné. "Já mám bílý a on černý. Ale podle barvy pleti to není, to by byl ten jeho hnědý," smála se Dannie. "Nerada dělím lidi podle barvy pleti, ale tohle je takový fór, jaký jsme si vymysleli," dodala.

Zajímalo nás i to, jak Dannie sháněla svatební šaty, protože se svými osmičkami nemá zrovna standardní postavu. "Sehnat bych je ani nedokázala, protože mám problém si koupit cokoli na sebe. Ale šila mi je současná přítelkyně mého bývalého přítele, který se stal svatebním svědkem mého manžela," šokovala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám