Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci propagace nového filmu My Cousin Rachel (v režii Rogera Michella na motivy románu Daphne du Maurier) zavítala herečka Rachel Weisz ve středu do pořadu britské stanice ITV Lorraine Kelly. Ta jí hned v úvodu vysekla poklonu na její přirozenou krásu, což ale herečka sympaticky nepřijala.

„Počkejte, strávila jsem hodinu na vlasech a make-upu. Takhle jsem se ráno neprobudila,“ neměla Weisz náladu na neoprávněné lichotky. Ale v dobrém. „Sam mě po ránu viděl a může to potvrdil,“ smála se představitelka sestřenky Rachel směrem k hereckému kolegovi z filmu Samu Claflinovi, jenž ztvárnil ‚naivního mladého muže‘ Phillipa.

I na jiného muže padla řeč, na manžela Weisz Daniela Craiga. A i zde Kelly ‚narazila‘. Uvedla totiž, že je Rachel provdaná za Jamese Bonda (agenta 007 Craig ztvárnil v posledních čtyřech bondovkách), takže i tohle uvedla na pravou míru: „Jsem provdaná za Daniela Craiga. Pouze za Daniela. Ne za Jamese Bonda, tomu prsten nasadit nemůžete. Máme normální život.“

Weisz a Craig spolu začali randit v prosinci 2010, půl roku nato už byli manžely. Setkali se během natáčení filmu Dream House.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám