Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka brazilské populární soutěže o nejkrásnější zadeček Miss BumBum Erika Canela bojuje proti sexuálnímu obtěžování. Jen trochu nešťastným způsobem.

Temperamentní kráska přiznala, že se loni stala terčem sexuálního obtěžování a rasistických narážek na barvu pleti, a aby na danou problematiku upozornila, nechala se zvěčnit nahá. Bradavky a ústa si pak zalepila náplastí, čímž chtěla povzbudit ženy, které jsou sexuálně obtěžovány, aby se o svých zkušenostech nebály mluvit.

Samotná modelka nepatří rozhodně k žádným šedivým myškám. Vítězství v soutěži se snaží zúročit pózováním na provokativních snímcích a s oblibou se svléká před objektivem. To však nevidí jako výzvu k obtěžování a nevhodným narážkám.

Temperamentní Erika sice bojuje za práva žen, ale zároveň podporuje amerického prezidenta Donalda Trumpa, jehož podobiznu si nechala vytetovat na své sedací partie.

Americkému prezidentovi přitom občas vyklouznou z úst výroky, které by se brazilské krásce určitě nelíbily. Pro to, aby se na ni nezapomnělo, ale Erika udělá všechno. A klidně si i protiřečí.

Reklama

Další články

Načítám