Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několik prvních agresivních cyst se Lorenzu Driesovi (29) objevilo v ústech už v roce 2012. A na rentgenovém snímku pak lékaři objevili velkou černou skvrnu na jeho dolní čelisti.

Kvůli rakovině mu lékaři museli odstranit celou pravou stranu brady. Nahradili mu ji sice transplantací tkáně z jeho nohy, ale tu záhy zničilo pokračující ozařování. Následovaly další operace, ale i další komplikace.

V roce 2015, když za sebou Lorenzo měl druhou úspěšnou transplantaci, mu lékaři diagnostikovali pro změnu leukémii. Bradu mu tehdy podruhé zničila agresivní chemoterapie, kterou mu ve snaze záchrany jeho života lékaři naordinovali. Část kosti, transplantovaná z pánve, sice svoji funkci dále plnila, zůstala mu však asymetrická tvář. Mladík už pomalu ztrácel naději.

Minulý měsíc svitla naděje potřetí. To když se mu rozhodli injektovat do podkoží tuk z jeho vlastních zad. A výsledek? Jen se podívejte do naší galerie, protože to musíte prostě vidět.

Lorenzo navíc nezůstal pasivní a rozhodl se inspirovat lidi v podobných situacích: „Vydal jsem se na novou etapu svého života, přestěhoval jsem se do Barcelony... Bez ohledu na to, jak vypadáme nebo čím jsme si prošli, měli bychom v našich životech udělat vždy to nejlepší a užít si to naplno ve šťastném stavu mysli. Za posledních 5 let jsem hrál s kartami, které mi byly rozdány, a chci se o to se světem podělit,“ napsal Lorenzo na svůj Facebook, když začal propagovat svůj nový profil na Youtube. „Pokud svými videi dokážu motivovat, inspirovat nebo pomoci jen jediné osobě, budu považovat tento projekt úspěšný.“

Reklama

Další články

Načítám