Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

'Holky, vy se s tím dneska crcáte!' Možná něco takového slyšely kadeřnice od hvězdy seriálu Přátelé Courteney Cox (52), než jí se zraky upřenými na hodinky došla trpělivost. Některé schůzky zkrátka nelze odložit.

A tak se stalo, že stále velmi hezká představitelka Moniky, které seriál přinesl opravdové přátelství v podobě kamarádky, herečky Jennifer Aniston, byla v pondělí spatřena, jak doslova vylétla z kadeřnictví v Beverly Hills s mokrými vlasy.

A opravdu někam spěchala. Práce má asi nad hlavu. Akorát zapomněla, že na nohou nemá tenisky, ale botičky Chanel, které v tom spěchu dostaly nejspíš pěkně zabrat.

Ostatně, věděli jste, že Courteney nabírá v poslední době bohaté zkušenosti i za kamerou? Nedávno třeba režírovala videoklip pro Joela Taylora, zpěváka Aussie. „Jeden můj přítel mě seznámil s Joelem během hudebního večírku v mém domě,“ řekla Courteney magazínu Variety. Když ho prý slyšela zpívat a hrát, uvědomila si, jak talentovaný je. A protože už za sebou měla režii klipů pro Foye Vanceho nebo Kodaline, vznikla spolupráce i tady.

Reklama

Další články

Načítám