Hlavní obsah
Článek

Píseň o nekončícím hledání ideálního muže! Tak svůj nový song Z deště pod okap s textem Michala Horáčka charakterizuje jeho interpretka Lenka Nová (49). No a když se zpěvačka rozhodla do světa vypustit další singl ze své úspěšné desky Čtyřicítka, nemůže pochopitelně chybět ani nový klip.

„Chtěli jsme tentokrát rozpohybovat nějakou lehčí píseň z alba, ne tolik osobní a vážnou, jako byly ty dvě předchozí,“ řekla Super.cz Lenka s tím, že tak velkolepé natáčení klipu ještě nezažila.

„Musím říct, že to pro mě byl silný zážitek. Produkce to pojala ve velkém stylu. Na place se během dne pohybovalo určitě kolem stovky lidí, velký štáb, spoustu techniky, catering, kromě herců tam bylo dalších třicet komparzistů, měla jsem pocit, že točíme celovečerní film. A kromě toho, že všichni odvedli naprosto profesionální výkon, vládla během natáčení velmi přátelská atmosféra. V dnešní době už se klipy takhle velkoryse netočí, tak jsem ráda, že jsem to mohla zažít,“ dodává zpěvačka, která nedávno představila světu svou lásku.

Nový klip se natáčel poslední dubnový den v kabaretně stylizovaném prostoru Café Royal a kromě Lenky coby zpěvačky Leny Newman se v něm objeví řada známých tváří. V rolí osudových mužů, ale také členů kapely, jsou k vidění Milan Šteindler, Josef Polášek, Leoš Noha, Filip Rajmont, Lukáš Pavlásek, Jiří Vyorálek, Jakub Štáfek, jako moderátor pak Jakub Žáček. Ze známých dam v klipu můžete zase vidět představitelky z filmu Pusinky Marii Doležalovou, Petru Nesvačilovou a Sandru Novákovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám