Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Kontroverzní šéfkuchař a hvězda primácké show Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich (66) naštval Jiřího Krampola (85). Ten jej pozval do svého pořadu Nikdo není dokonalý a místo vděku dostal v jeho restauraci na stůl vysoký účet. To si ale Krampol nenechal líbit a do kuchaře se ostře opřel.

„Pan Pohlreich prohlásil, že do toho jde, a pozval celý štáb do své restaurace. Bylo zrovna poledne, a tak nás všechny pozval na oběd,“ sdělil Blesk.cz Krampolův manažer Miloš Schmiedberger.

To, co ale následovalo, prý v životě neviděl. „Ještě než nám přinesli jídlo na stůl, sdělil, že v pořadu nevystoupí a zmizel,“ dodává Schmiedberger.

K incidentu se vyjádřil i Krampol, který se prý ničemu nediví. „Zachoval se tak, jak se prostě chová k lidem ve svém pořadu. Prostě si nás neoblíbil. Nechci ale, aby to vypadalo, že mu závidím sledovanost,“ dodává Krampol. Jeho manažer se tak ale nemírní.

„Nebylo to prostě k žrádlu. Česnečka v chlebu studená, řízek tvrdý, bramborová kaše zdrclá a salát přeslazený. A za to jsme každý platili ještě pětistovku. Bylo to drahý jako prase a hnusný ještě víc,“ nebral si servítky Krampolův manažer.

Pohlreicha, který tvrdí, že hlavní je byznys, to ale nechává klidným. „To je pravda, že jsem je pozval, aby se se štábem přišli se mnou dohodnout. Ale až na místě jsem je odmítl. Ano, dali si něco k obědu. Já ale nevím, proč bych to jídlo za ně měl platit,“ reagoval Pohlreich, který ale sám od účastníků svého pořadu vyžaduje, aby jej hostili zadarmo.

Do slavného kuchaře se pustil i jeho sok Jiří Babica (62). Ten okomentoval spekulace, že Pohlreich recepty ve své nové knize o grilování okopíroval od jednoho ze svých slavných amerických kolegů. „Vůbec mě to nepřekvapuje. Asi nemá čas vymýšlet vlastní recepty,“ rýpl si kvůli krádeži ironicky Babica. A co na to kat českých kuchařů? Prý o tom nic neví.

Reklama

Další články

Načítám