Hlavní obsah
Článek

Eva Perkausová (30) si opět vyzkouší roli herečky. Jedna z nejvíce sexy českých moderátorek přijala roli v primáckém seriálu Ohnivý kuře. Ztvární moderátorku kulinářské soutěže. Dostala sice šaty bez výstřihu, ani ty však neměly šanci zakrýt její přednosti.

"Měla jsem roli moderátorky televizní show, kde soutěžící plní v časovém limitu zadání. Konkrétně jsem měla proti sobě Verunu, kterou hraje Lucie Polišenská, a Hrubešovou, tu hraje Iva Janžurová. Měly naplnit a vytvořit jitrnice, tedy připravit si prejt, udělat si střeva, zavázat, ošpejlovat,“ prozradila Eva.

Nejvíc se zalekla natáčení s hereckou legendou Ivou Janžurovou. "Když jsem ve scénáři četla jméno Iva Janžurová večer před natáčením, úplně ve mně hrklo a stáhnul se mi žaludek. Říkala jsem si, že to bude průšvih a že budu trapná. Ale byla jsem nakonec mile překvapená, že na to, jaká je to paní herečka, byla hrozně příjemná, milá a vtipná. Na natáčení byla skvělá rodinná atmosféra,“ říká Eva.

Díly se sexy Perkausovou uvidí diváci v srpnu. Dříve si Eva zahrála v seriálu V.I.P. vraždy a ve filmech Kameňák 4 a Modelky, s. r. o.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám