Hlavní obsah
Článek

Jeden velmi nepříjemný problém právě řeší Lucie Borhyová (45). Prostřednictvím sociální sítě Instagram někdo zveřejnil její erotické fotky, které by si neodvážil zveřejnit ani leckterý erotický magazín. Pochopitelně se jedná o fotomontáž, ale vzhledem k velmi dobré kvalitě podvrhu se někomu mohou jevit snímky jako pravé.

Lidi fotky nenechávaly chladnými. „Lucinko, ty jsi tak štíhlá. A ty nožky... Umírám, jsi vážně kočka!“ komentovali snímky fanoušci televizní hvězdy. Naštěstí fotky zřizovatel webu s podtitulem zpátky do minulosti odstranil.

„Objevily se fotomontáže, které výrazně poškozují osobnostní práva Lucie Borhyové, takže jsme se rozhodli podniknout právní kroky směřující k jejich odstranění a zamezení dalšího šíření. Poškozenou v tomto směru není pouze Lucie Borhyová, ale i další známé osobnosti. Jakékoliv šíření těchto fotomontáží však považujeme za odsouzeníhodné a způsobilé vyvolat značný zásah do práv na ochranu osobní cti, dobré pověsti a lidské důstojnosti,” vyjádřil se nám k celé věci manažer oblíbené zprávařky Karel Čelikovský.

Bližší informace k podniknutým právním krokům manažer televizní hvězdy odmítl upřesňovat. „Tyto kroky činíme ve spolupráci s televizí Nova, která se již k věci taktéž vyjádřila," říká Čelikovský.

Borhyová nebyla jedinou obětí tohoto výtržníka. Na stejném webu se objevily podobné fotomontáže s Lucií Bílou, Jitkou Schneiderovou, či Danielou Šinkorovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám