Hlavní obsah
Článek

Poslední díl kuchařské reality show Prostřeno! tohoto týdne se blíží. Již dnes se dozvíme, kdo z pětice soutěžících dostane výhru čtyřiceti tisíc korun. Na vítězství dnes tvrdě zaútočí učitelka matematiky Jana Kučerová (59), která si ovšem pomůže malým podvodem. Hostům servíruje výborný rostbeef, zapomene se jim ale svěřit, že ho nepekla sama!

"Mám trvalý zdroj, svého bývalého spolužáka z elektrotechnické fakulty," pochlubí se kamerám při přípravě předkrmu Ivana. To samé už ale nepráskne konkurentům a ti si kromě jedné výjimky pak maso nemohou vynachválit.

A nejen to. Také hovězí závitky s rýží a bramborovým knedlíkem a ananasovou palačinku se zmrzlinou výborně chutnají. Kantorka jasně jde za výhrou. Jenže je tu ještě maminka dvou kluků Eva, která zatím vedla a jež může Ivaně nižším hodnocením podrazit nohy. Podaří se jí to? Která z nich vyhraje?

Po čtvrteční hrůze u těhulky Jany, která žije ve špíně a smažila zkažené maso, bylo poslední jídlo pro všechny příjemnou tečkou za náročným týdnem. Sami se na to můžete podívat v 18 hodin v pořadu Prostřeno! na Primě. Čtvrteční díl lze shlédnout na Stream.cz, předchozí díly pak zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám