Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) si už 5 let nedal panáka alkoholu. Přestal pít a odstěhoval se na Šumavu. Podle svých slov by se v Praze upil k smrti. V Praze jen občas přespává v pronajatém bytě kvůli práci.

"Hodně toho dělám a je příjemnější nepít a hodně pracovat, něco za sebou vidět, a ne chlastat a vidět za sebou jen prázdný účet. Je mi dobře na Šumavě, v Praze mám byt na přespávání, ale to jsem spíš návštěva. Na toho Pražáka si neumím moc hrát," řekl Super.cz Ztracený, který před pěti lety také típl poslední cigaretu. "Hlavně kvůli malému jsem přestal kouřit," vysvětluje.

Marek má za sebou hodně pracovní zimu a ani léto nebude jiné. Čekají ho festivaly. "V zimě jsme hráli ve věznici v Ostravě nebo v iglu, tak se na léto těším. Hrajeme fesťáky, všude budou holky v bikinách, do půl těla, takhle to mám rád," usmívá se Ztracený, kterého už tento čtvrtek můžete slyšet na obřím koncertě na smíchovské náplavce, kde kromě nej vystoupí také Majk Spirit, Leoš Mareš, Pavel Callta nebo Rybičky 48.

"Na to se hrozně těším, v Praze jsem dlouho nehrál, bude to show. A vstupné je zdarma," dodal Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám