Hlavní obsah
Článek

O tom, že v jejím osobním životě není něco v pořádku, dala zpěvačka Radůza vědět svým fanouškům na začátku letošního roku. Zrušila všechna svá vystoupení a na svou sociální síť napsala následující vzkaz: „Moji milí! Nádoby, v nichž spočívají naše duše, jsou jen křehké skořápky a praskliny, jež v posledních měsících utrpěla ta moje, mne nutí, abych se stáhla do své ulity a dala jí čas k zesílení. Pevně doufám, že se budu moci brzy vrátit a opět vám věnovat všechny síly.“

Po půlroční pauze se Radůza rozhodla poprvé otevřeně promluvit o událostech, které jí v poslední době vzaly tvůrčí síly. V exkluzivním rozhovoru pro časopis Reportér známá písničkářka přiznala, že loni na podzim přišla o dítě.

Na počátku stála alergická reakce na bodnutí sršňů. Tehdy skončila Radůza na kapačkách v nemocnici. Po čase cestou na křest desky začala v dopravní zácpě krvácet. Zavolala si sanitku, ale o dítě, které nosila pod srdcem, přišla.

„Ztrátu dítěte prožívá člověk vždycky špatně, byla jsem smutná, ale dokázala si to zdůvodnit, protože já nic špatného neprovedla. Dítě jsem chtěla a ani náznakem neudělala nic proto, abych o něj přišla. I tak odešlo,“ přiznala zpěvačka bez obalu.

Další smutné události v životě populární písničkářky na sebe nedaly dlouho čekat. „Na Štědrý den mi odvezli maminku do nemocnice, třetího ledna zemřela. Pátého ledna jsem se pak rozvedla, no a šestého února mi umřel tatínek,“ vyjmenovává dále Radůza události, které ji na další měsíce naprosto paralyzovaly.

Přestože letos na začátku roku Radůza uvažovala o úplném konci své kariéry, na svět se už zase dívá pozitivně. V hlavě už má rozmyšlené své další projekty, chce psát veselejší písničky a doufá, že se už v září postaví před svoje publikum.

Reklama

Další články

Načítám