Hlavní obsah
Článek

Včera večer se Karlu Gottovi (†80) určitě neusínalo právě lehce... Dozvěděl se totiž velmi smutnou zprávu o skonu svého blízkého přítele Oldřicha Havránka. Muž, který stál po zpěvákově boku desítky let v dobrém i zlém, byl mu osobním řidičem, a navíc žil s Karlovou sestřenicí Hankou, po statečném boji podlehl ve věku osmasedmdesáti let v sanatoriu Na pleši rakovině.

Ke skonu svého kamaráda se dnes Gott vyjádřil na sociální síti. „Včera večer jsem se dozvěděl velmi smutnou zprávu o úmrtí mého dlouholetého rodinného kamaráda a spolupracovníka Oldřicha Havránka. Jeho odchod je pro mě bolestný, prožili jsme společně na cestách krásné chvíle a zažili jsme hodně srandy. Byl to prostě společenský člověk, uměl pobavit a každý ho rád viděl. Bude mi moc chybět," uvedl Karel.

Karel Gott stihl před smrtí svého věrného parťáka ještě navštívit, ale neloučil se. „Když se Karel dozvěděl, že jsem v nemocnici, hned volal a ptal se, jak mi může pomoci. Byl za mnou i na návštěvě. Bavili jsme se o šoubyznysu i o tom, co Karel chystá. Vyměnili jsme si řadu dobrých vtipů. Bylo to báječné odpoledne,“ vzpomínal před pár dny Havránek v Blesku s tím, že bude bojovat. Včera večer ale svůj boj bohužel prohrál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám