Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krásná Martina Gavriely (45), kterou Marcus Tran (38) včera požádal o ruku, asi pro svého přítele znamená hodně. Zásnubní prsten ho totiž stál majlant. "Takové věci opravdu nejsou důležité. Martinu miluju a jsem rád, že jsem jí ten prsten mohl nasadit. Ale je pravda, že stál zhruba stejně jako malé auto," svěřil se Super.cz Tran. A kde bude svatba? "Klidně v hospodě, hlavně že tam budu s Marcusem," rozplývala se šťastná Martina.

"Trávíme spolu spoustu času, je nám spolu fajn a jde zatím o nejlepší vztah, co jsem v životě prožil. Proto jsem nemusel dlouho přemýšlet," myslí si Tran. Zásnubami se mu podařilo trumfnout i nedávný dárek Martiny k jeho narozeninám, velkolepou oslavu.

"Co se děje, to jsem pochopila až ve chvíli, kdy si přede mě klekl. A určitě si ho vezmu, to ani jinak nejde. Sami vidíte, jak je Marcus úžasný," říká Gavriely, která prý žádost o ruku nečekala. A už vůbec ne za zvuků romantické hudby a před davem kamarádů. "Všichni o tom sní, aby zásnuby proběhly podobně, ale před lidmi se člověk tak neuvolní a nevychutná si to," postěžovala si trochu sexbomba Martina. Na druhou stranu ji těší to, že přítel si výborně rozumí s jejími dětmi.

"Tím, že studoval psychologii, ví, jak na moji dceru. Její otec je Izraelec a tak má jejich náturu. Já hned vybouchnu, on to s ní probere. Můj syn ho má snad radši než mě. Až spolu jednou budeme mít dítě, bude úžasný táta," věří Martina. Kdyby bylo po jejím, protože se bude vdávat podruhé, velkou svatbu mít nemusí. Nemá ale šanci. "Marcus je romantik, určitě malá nebude. Ale nevadí mi to," dodala zářící Gavriely.

Reklama

Další články

Načítám