Hlavní obsah
Článek

O tom, že úspěšný hokejista KHL Radek Smoleňák randí s Vicemiss ČR 2009 Hanou Věrnou, jsme vás na Super.cz informovali jako první. Vzhledem k tomu, že dvojice žila v uplynulém období v zahraničí, jejich vztah média nemají příliš zmapovaný. Novinářům by možná i unikla informace, že se chystá veselka, kdyby se Smoleňák nezúčastnil křtu šmoulího cédéčka v Hard Rock Cafe.

My jsme se úspěšného hokejisty ptali na aktivity, které svatbě předcházejí, tedy jestli už proběhla rozlučka se svobodou. „Rozlučku mám zdárně za sebou. Měl jsem tam přátele, které mám rád,” nechal se slyšet český hokejový útočník.

Veškeré přípravy veselky nechává profesionální sportovec na své nastávající manželce. Ta ale na křtu bohužel chyběla, necítila se dobře. My jsme ji i tak poté vyzpovídali. Jak vůbec probíhalo samotné zasnoubení? „Došlo k němu před rokem v květnu. Žádost byla velmi romantická, nikdy na to nezapomenu, konalo se to na Moravě před rodinou a blízkými,” řekla půvabná blondýnka.

Díky Radkově práci žije pár v zahraničí, oba ale prý ani na chvíli neuvažovali o tom, že by se svatba měla konat jinde než v Česku. „Jelikož oba pocházíme z početných rodin a máme spoustu přátel, tak jsme svatbu v zahraničí vyloučili hned na začátku,” řekla Hanka, která s partnerem na svůj velký den sezvala sto padesát hostů.

„Moc se na ten den těšíme, bude se to konat na místě, kde jsem vyrostla, u mých známých, bude to v přírodě, nic moc strojeného. Chceme si to se všemi hlavně užit,” dodála nastávající paní Hana Smoleňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám