Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kašáková si oblékla barokní šaty a vyzkoušela si tak trochu hereckou práci. Před kamerou sice nestála poprvé, ale tentokrát trochu jinak. Veronika získala roli ve videoklipu, který se natáčí k propagaci tématu baroka v Česku i v zahraničí.

"Miluju Česko, ráda cestuju a navštěvuju naše památky. K mým oblíbeným místům, kam se ráda vracím, patří třeba barokní zahrada v Kroměříži. Jsem moc ráda, že mě oslovili na propagaci Česka,” říká Veronika Kašáková.

V barokních šatech vypadala jako princezna a jistě by zastínila i samotnou markýzu andělů. "Angeliku jsem milovala už jako malá holka a taky jsem si vždycky přála zahrát si princeznu. Zčásti jsem si dnes svůj sen splnila," říká modelka

"Celý štáb je strašně fajn, líbí se mi to a těším se na výsledek. Hraní mě baví. Málokdo to ví, ale vždycky jsem si přála být víc herečkou než modelkou," dodala Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám