Hlavní obsah
Článek

Nad Andreou Bezděkovou (29) a jejími nápadníky se vznáší jeden obrovský otazník. Stále není jasné, s kým stále úřadující Česká Miss chodí, a jestli je vůbec zadaná.

V době své korunovace rodačka z Náchoda randila se svým dlouholetým přítelem Martinem Švachem, kterého měl vystřídat finalista Muže roku Míra Dubovický. Následně ale Bezděková vyrazila se Švachem do Thajska, kde pár podstoupil dokonce svatbu nanečisto. V rámci zmatků se ale po návratu z Asie misska znovu objevila po boku finalisty Muže roku.

Tento zmatený stav by si zasloužil vysvětlení, a tak když jsme se s ní potkali na módní show Natali Ruden (53), ptali jsme se, jak to s jejími vztahy tedy je. „Nejste jediní takhle zmatení,” přiznala Andrea a jedním dechem dodala: „Ty věci jsou stále stejné a nic se nemění. Jsem stále nezadaná, a i tak spokojená.”

Není tedy Bezděková obětí tzv. Missí nemoci? Nemyslí si Andrea, že ji potká štěstí v lásce až odevzdá korunku své nástupkyni? „Tento titul mi nikdo neodpáře, ale až si budu jednou vybírat toho pravého, tak k tomu titul využívat nebudu."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám