Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je modelkou už nějakou dobu, dlouhé nohy má od začátku puberty, zná všechny zrádné pasti a pastičky, jež na chudáka holku v krátké sukni vždycky číhají. Jenže na malém golfovém vozítku zkrátka není technicky možné uchránit si klín 've vší počestnosti'. Od tohoto víkendu to ví i Kendall Jenner.

I proto bychom členku reality show klanu Kardashian-Jenner nechtěli (na rozdíl od jejích sester) podezřívat z lascivnosti. Vždyť ona jediná z nich doopravdy pracuje, cestuje, fotí, předvádí. Mezi modelkami je považována za těžkého profíka. Asi i proto má na Instagramu nejvyšší počet sledujících ze všech modelek.

A body v její prospěch připisuje i fakt, že barvy kalhotek jsou ve stejném tónu jako ony šaty. Zdá se, že i módní dům Dolce&Gabbana, z jehož kolekce šaty, které na sobě Kendall v New Jersey měla, k nim dodává kalhotky v jakémsi 'antikompromitačním' setu. Protože takhle se opravdu 'skandál s prádlem' nevyrábí.

Reklama

Další články

Načítám