Hlavní obsah
Článek

Herečka Patricie Solaříková (35), která v poslední době výrazně zhubla, prý neběhá pravidelně. Nedávno ale udělala výjimku a běžela pro dobrou věc. Zúčastnila se totiž charitativního Běhu pro Afriku se studenty Francouzského lycea a Gymnázia Jana Nerudy, aby získala peníze na stavbu nové školy v Etiopii. Společně s ní do toho šla také herečka Ivana Jirešová.

Na start dorazila Patricie v kraťáskách a tílku a prozradila své plány na letošní léto „Přítel je muzikant, takže zrovna přes léto má sezónu, takže jet někam k moři se nám asi nepodaří. Ale doufám, že si uděláme aspoň pár výletů po Česku. Čechy jsou krásný, člověk nepotřebuje nutně někam do ciziny. Třeba já miluju jižní Čechy, kolem Písku, tam jezdím na koně,“ svěřila Super.cz.

Aktuálně Patricie randí s Markem Fryčákem a na společné potomstvo prý ještě nepomýšlí. „Já se na to zatím moc necítím, vůbec se mi do toho nechce a příteli taky ne, mně stačí pes. Třeba za rok, za dva. Teď momentálně mi netiká vůbec nic,“ dodala hvězda Ulice k tématu zakládání rodiny.

Reklama

Další články

Načítám