Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snaha o miminko u mě vyústila až v naprosté zoufalství. Úpornou snahu a naději střídalo každý měsíc slzavé údolí, když se druhá čárka na těhotenském testu opět neobjevila. Biologické hodiny už dávno netikaly, ale doslova bily na poplach a já si myslela, že se po několika prodělaných potratech kočárku už opravdu nedočkám! Byl to začarovaný kruh, ze kterého jsme s mužem nevěděli, jak ven!

Jak jen počít dítě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čím víc se naše snaha míjela s úspěchem, tím víc jsem tlačila na pilu. Byla jsem vidinou bříška posedlá. Zkoušela jsem všemožné babské rady, doporučené polohy, upravila jídelníček - vše bez efektu. Pak jsem potkala dávnou kamarádku, která prožila úplně stejné trápení jako já. Doporučila mi Fertility Blend, který obsahuje patentově chráněné, bezpečné složení s vitaminovou složkou a zinkem, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci. Jana měla s přípravkem dobrou zkušenost, jelikož po třech měsících úspěšně otěhotněla. A tak jsem si ho na internetu objednala také, ale moc šancí jsem mu nedávala, protože se jednalo pouze o přírodní cestu podpory početí. Nyní Fertility Blend s 20% slevou.

Naděje pro oba partnery v krabičce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Posléze jsem zjistila, že účinky Fertility Blend jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine. Výsledky potvrdily, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, jelikož prokazatelně zlepšuje a stabilizuje reprodukční zdraví žen, upravuje nepravidelnosti menstruačního cyklu a je efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti. Na internetu jsem si vybrala variantu Fertility Blend pro páry a zapojila tak svého muže, abychom zvýšili pravděpodobnost početí. Pravidelně jsme užívali Fertility Blend a efekt na sebe nenechal dlouho čekat. V rámci věrnostního programu navíc 1 produkt zdarma.

Zázrak, ve který už jsem nedoufala

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postupně jsem pozorovala změny k lepšímu. Byla jsem klidnější, protože se mé tělo nějak vnitřně srovnalo. Po čtvrt roku užívání doplňku stravy Fertility Blend se mi nedostavila vždy pravidelná menstruace. Cítila jsem se jako vítěz, když mi můj gynekolog sdělil, že jsem opravdu těhotná! Protože jsem ale věděla, jaké nebezpečí mi ještě hrozí, když jsem byla v raném stádiu gravidity, poctivě jsem užívala Fertility Blend až do 12. týdne, kdy mě i miminku dodával potřebné látky. Nyní jsme s mužem neskonale šťastní a prožíváme snad to nejkrásnější období. Jediné, co nás „trápí“, je, jestli bychom chtěli spíše Karlíka, nebo Karolínku. Nyní Fertility Blend s 20% slevou, platná do 12. 6. 2017.

Další články

Načítám