Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako dvojice májových holoubků působí i rok po svatbě a pár měsíců po narození syna Kristiána muzikálový pár Roman Tomeš a Michaela Tomešová (32). Rozkošní byli, když ve sladěných outfitech výjimečně společně dorazili na společenskou akci.

"Je to podruhé, co se nám to po Tháliích povedlo. Roman hodně pracuje, je hodně pracovně vytížený, zkouší tři muzikály najednou, takže se skoro nevidíme, natož bez dítěte. Takže se pak chystáme i na večeři, kde konečně probereme i nějaké naše věci, nejen kolem malého," těšila se Míša, která je do manžela zamilovaná jako v den, kdy spolu začali v divadle Kalich chodit.

K Romanově barvě košile, aby vypadali sladěně, si dokonce vybrala i rtěnku, a to přes protesty svojí maminky, která jim chlapečka ten večer hlídala. "Když jsem odcházela, tak říkala, že si všichni budou myslet, že jsem nemocná, a že je to strašné. Ale já chci být strašně cool a chci být moderní máma," řekla nám. "A protože chtěla být jako já, tak si podle mého vzoru vystřihla i díry na kolenou u džínů," smál se Roman.

A jak bude mladý pár trávit léto? "Letos asi žádná velká dovolená kvůli Romanově práci nebude, Kristiánek je navíc ještě na cestování malý. Já se těším, že si po sedmi letech užiju volné léto jenom se synem. Vyvalím se na zahradě na chatě nebo u Romanovy maminky a budu se opalovat," plánuje Míša. "A já mám jen deset dní volna v červenci, tak doufám, že si během toho času Míša nenajde nějakého nového amanta," žertoval Roman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám