Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohouš Josef (55) se o víkendu oženil s přítelkyní Alenou (47). Na sobotní obřad, který se konal v hotelu v Černé Hoře nedaleko Brna, jim vyšlo perfektní počasí.

A nevěstě to ve svatebních šatech moc slušelo. „Šaty jsem doladila ozdobným páskem s motivem not a stejný motiv pak byl na kapesníčku. A abychom s Bohouškem ladili, měl stejný motiv na svých šlích,“ prozradila nevěsta, kterou Bohouš poznal před čtyřmi lety na koncertě v klubu.

Novomanžel se pak postaral o výběr svatební tabule: „Jako předkrm se podávala kachní paštika se slaninovým kabátkem a omáčkou. Polévka byla klasicky hovězí vývar s játrovými knedlíčky a další chod již byl podáván formou rautu, kde si každý mohl vzít, co mu chutná. Vedle pštrosích medailonků a různých masových delikates zde pochopitelně nechyběl ani sladký koutek pro nejmenší,“ upřesnil šťastný zpěvák.

Svatebnímu dni byly přítomny obě Bohoušovy děti z dřívějších vztahů, a to dcera Tereza (28) a syn Tomáš (14). Nechyběl ani tatínek Bohouš Josef starší, nevlastní maminka Marie Josefová a maminka nevěsty Ludmila Wicerzyková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám