Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) a tanečník a choreograf Petr Čadek už zítra vstoupí do svazku manželského. Pro obřad v rodinném kruhu si vybrali místo jen lehce vzdálené od hlavního města, brát se budou na romantickém zámečku na Mělnicku.

Čvančarová, která je v pátém měsíci těhotenství, pozvala na svatbu jen minimum lidí. "Má to být opravdu téměř v rodinném kruhu. Kromě toho pozvali jen pár lidí ze světa šoubyznysu," řekl Super.cz zdroj, který patří k okruhu širších přátel.

Jitka překvapila tím, že plánuje hned po porodu návrat na scénu. V divadle Pod Palmovkou ji mezitím zastoupí Petra Jungmannová v muzikálu Chicago. Protože ale byla hlavní favoritkou londýnské produkce v muzikálu Bídníci, má odehrát i jeho premiéru na začátku března. A to bude mít jen pár týdnu po porodu.

Herečka by totiž měla rodit první týden v únoru. Na to, že kostýmy na míru se už šijí, je to poměrně troufalé gesto nastávající maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám