Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Izabel Goulart (32) je sice možné v bikinách a prádle vidět v podstatě kdykoli, patřila totiž k andílkům Victoria´s Secret, a pravidelně se tak objevovala v katalozích této značky, pohled na její postavu ale jen tak neomrzí. Zraky přitahuje hlavně její pověstné vyrýsované bříško. Aktuálně je slunci nastavuje na jachtě na Ibize, kam se přemístila z filmového festivalu v Cannes.

Společnost jí dělá několik přátel a partner, fotbalista Kevin Trapp (26). Ten se nejen břišních partií, ale celého těla své partnerky nemůže nabažit, na lodi z ní nespouští oči a většinou ani ruce. Doteky, pohlazení a polibky jsou ale vzájemné.

Goulart se v branži pohybuje už dlouho, osmnáct let, a tak jí ani fotografové kroužící kolem lodi nevyhnali úsměv z tváře. Pro modeling ji objevili v obchodě s potravinami, když jí bylo 14 let, a kariéru rozjížděla přes São Paulo a Francii. Dnes patří k nejslavnějším Brazilkám a na kontě má spolupráce se značkami H&M či Givenchy a focení pro Sports Illustrated, Elle, Vogue a další.

Radou Izabel, jak na krásné tělo, je jóga. Tu praktikuje s vášní, pravidelně, ve studiích, ale třeba i na jachtách o dovolených, o čemž skrz krátké video zpravila fanoušky na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám