Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsme zvědaví, jak to bude vypadat za rok, až bude slavit padesátiny. Svoje 49. narozeniny oslavil zpěvák Daniel Hůlka (55) na vyprodaném koncertě a díky tomu měl 800 gratulantů, tedy hlavně gratulantek.

„Bylo to nádherný, publikum bylo skvělé, v závěru koncertu se diváci v sále zvedli a tleskali vestoje, to je ten nejhezčí dárek, co jsem mohl dostat,“ popsal nám první pocity z koncertu zpěvák. Od svých fanynek dostal Hůlka ale i spoustu opravdových dárečků, květin a nechyběl ani dort.

Po zdravotních problémech, které prodělal, už je Dan zase fit. A má na to zdánlivě jednoduchý recept. „Nejlepší je vyhnout se hloupým lidem, což někdy není úplně lehké, a hlavně mít kolem sebe tým lidí, kteří mě mají rádi a které mám zároveň rád já," mínil.

A jaké má zpěvák plány na léto? „Od příštího týdne začínám zkoušet Aramise v Muži se železnou maskou, ale červenec bych měl mít volno, takže budu odpočívat a v srpnu pojedu tradičně na loď, než zase začnou zkoušky muzikálu,“ prozradil nám oslavenec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám