Hlavní obsah
Článek

Je jí sedmadvacet a za sebou má hned několik zásadních transformací. Ta první velká přišla v pubertě, kdy se z dívky původem ze Švédska, žijící ale v Severní Karolíně v USA, začala stávat krásná žena. Krásná, nikoliv však sebevědomá. A tak přišla na řadu druhá rozhodující proměna poté, co uviděla filmový trhák Stevena Spielberga a Roberta Zemeckise Falešná hra s králíkem Rogerem. V ten okamžik se změnil celý její dosavadní život.

Okamžitě měla jasno, jakým směrem se vydá. Pixee Fox  se zhlédla v animované Jessice Rabbit. Aby se svému idolu mohla podobat, musela zvolit radikální řešení, nechat se kompletně přešít plastickými chirurgy.

Kdyby svoji představu řekla tomu prvnímu, kterého navštívila, asi by ji vyhodil už mezi dveřmi. Pixee na to šla mazaně - postupně. Jezdí po celém světě, tady si nechá předělat tohle, onde zase něco jiného. Za změnou barvy duhovky si třeba musela zajet až do Indie, protože ve většině západních států je tato procedura zakázaná. Z přirozeně zelené na tzv. mořskou zeleň ji změna přišla jen na 143 tisíc korun.

Celkově ale Pixee už za své tuningové modifikace zaplatila přes tři milióny a další by ráda utratila. I proto, že je její posedlost úpravami vlastního těla tak nákladná, snaží se sama sebe prodat kamkoliv a je jí jedno, že nad ní lidé ohrnují nos. Naposledy i proto kývla na účinkování v drsné reality show připomínající cirkusové panoptikum Plastics of Hollywood, kde bude se sobě podobnými. Sledovanost zaručena předem.

Reklama

Další články

Načítám