Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Karolina Gudasová (31) nedávno oznámila, že s přítelem, hokejistou Michalem Neuvirthem, čekají dítě a přichází další radostná zpráva. Pár se na dovolené v Rakousku zasnoubil.

Žádost o ruku proběhla na balkoně hotelového apartmá a byla to romantika jako hrom. "Udělali jsme si takový výlet přes Bratislavu, kde jsem ještě hrála Iaga, do Kitzbühelu do romantického hotelu na čtyři dny. Chodili jsme na túry po horách a užívali si volna. A poslední večer mě Michal na balkóně našeho apartmá se šampaňským a výhledem na Alpy požádal o ruku. Bylo to krásné, malé a romantické. Žádná velká gesta," řekla Super.cz Karolina.

Gudasová a Neuvirth spolu nejsou nijak zvlášť dlouho, od ledna loňského roku, zpěvačka ale už několikrát naznačila, že v brankáři hokejového klubu Philadelphia Flyers našla spřízněnou duši. A je to vzájemné. „Zjistili jsme, že jsme se jeden v druhém našli a chceme spolu mít rodinu. Jen jsme nečekali, že se nám to povede tak brzo,“ usmívala se Karolina před časem, když oznamovala, že je těhotná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám