Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je za dveřmi a dovolené jsou naplánované. Jediné, co zbývá, je pořídit si hezké plavky, ve kterých se budete cítit dobře, budou vám slušet a přitáhnou pozornost. Nabídka plavek je naštěstí opravdu bohatá, a tak je z čeho vybírat! Ať už se rozhodnete pro bikiny, jednodílné plavky či tankiny, s novými modely z kolekce 2017 nebudete za Popelku.

Buďte nápadná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete mít plavky, na které bude neodolatelný pohled a vy se v nich budete cítit zrovna tak? Plavky Rossie zaujmou každého. Podprsenkový díl v sobě skrývá Push-Up vycpávky a kostice. Společně se postarají o to, aby vaše ňadra měla správný tvar. A vrchní aplikace z kytiček, korálků a jemných perliček přitáhne pozornost. Brazilské zavazovací kalhotky zase půvabně vymodelují váš zadeček. Plavky Rossie prostě nemají chybu. Úspěch zaručen!

Chcete upoutat? Volte Strappy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete mít ty nejžhavější módní novinky, pak jsou to strappy pásky. Strappy mají dekorativní funkci a ta se jim rozhodně daří, poutají pohledy. Plavky Ema mají strappy pásky na horním i spodním díle, navíc ozdobené uzlíky a zlatými korálky. Trojúhelníkové košíčky jsou jednoduché a efektní, na zádech a za krkem se zavazují. K tomu kalhotky jednoduchého střihu se strappy detaily na bocích. Výsledek je dokonalý…

Plavky pro ženské tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdá se vám, že potřebujete fortelnější plavky, protože vaše postava je více obdařena? Plavky Flowers Blue jsou pro vás správnou volbou. Podprsenkové košíčky mají střih do tvaru T, který přirozeně zakulatí ňadra, všité klasické i boční kostice. Ty se postarají o to, aby vaše ňadra zůstávala na správném místě, poskytnou jim oporu. Ramínka jsou dostatečně široká, díky tomu se příjemně nosí. Vyšší plavkové kalhotky perfektně zpevní bříško. Plavky, na které se můžete spolehnout a… sluší!

Zeštíhlete jednoduše!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jde to snadno, zvolte plavky, které to udělají za vás. Perfektní střih mají jednodílné plavky Coco. Jejich boky jsou v černé barvě a ta se postará o optické zeštíhlení. Přední části dominuje výrazný, ornamentální vzor, který svou originalitou upoutá pozornost. Jemně pružný materiál navíc stáhne bříško. Šňůrky na bocích dovolí lehce regulovat stažení nohaviček. Zadní část navíc skrývá vykrojení zad, nad kterým najdete klasické plavkové zapínání podprsenky, ta o to lépe sedí. V plavkách Coco se budete cítit zpevněná a štíhlejší.

Chraňte se před sluncem i zvědavými pohledy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slunce je blahodárné, ale když je ho moc, škodí. Pamatujte tedy na ochranu pokožky nejen krémem s vysokým UV faktorem, ale i vhodným oděvem. Neztrácejte u toho ale styl. Zvolte plážové šaty Daphne, které přímo ladí s designem plavek. Budou vaším útočištěm nejen před sluncem, ale i před zvědavými pohledy. Obléknete je, když půjdete do restaurace, na zmrzlinu nebo když zafouká chladnější vítr. Užijte si léto naplno!

Další články

Načítám